Download programmet SmartPSS 2016 til Windows

Download SmartPSS til windows her

Du kan downloade en gratis version af SmartPSS til windows, gennem dette link.

Denne version er uploadet 11. november 2016 til windows, men skal du bruge en tidligere version, kan du med fordel, kontakte os.

Programmet er et gratis software fra Dahua, som bruges til at betjene dit overvågningsudstyr. Vi vil løbende sætte brugervejledninger, og guides til, hvordan du nemmest kan benytte dette gratis software.

SmartPSS kan bruges som en fjernbetjening til dit Dahua NVR eller DVR.

Hvad er NVR eller DVR?

NVR er et engelsk ord som står for Network Video Recorder. NVR bruges til at optage og administrere dine IP videoovervågnings kamera.

DVR er et engelsk ord som står for Digital Video Recorder. DVR bruges til at optage og administerer dine videoovervågnings kamera, som kører over COAX kabel.

Hvilket SmartPSS software skal jeg benytte til mit udstyr?

Man kan nogen gange komme i tvivl om, hvilken version af smartPss, man skal bruge. Det korte svar er, at du altid skal bruge det nyeste. Du finder altid det nyeste software, hvis du benytter det her link. I dette link, ligger SmartPSS 2016 versionen til Windows. Skal du bruge MAC version, kan du finde et seperat link til download her.

Det gør ingen forskel om du benytter en DVR eller NVR, da SmartPSS er kompatibel med begge optagere.

Skal jeg downloade SmartPSS?

SmartPSS er et hjælpe værktøj, og er ikke nødvendigt at have, for at benytte dit videoovervågning. Men uden dette program, skal alle ændringer foretages direkte i dit NVR eller DVR. For at kunne lave ændringer i dit NVR eller DVR, skal du fysisk ud til din optager, tilslutte en mus og en skærm. Det bøvl, kan du slippe for, hvis du benytter dette smarte værktøj, hvor du kan foretage alle ændringer gennem en computer, så længe begge enheder er forbundet til internettet.