GPS tracker til bil og flådestyring: Nu med dansk app

GPS tracker SS1000 Pro

Med flådestyring og en GPS tracker, kan du holde øje med dine biler

Der er mange virksomheder der benytter sig af flådestyring, til at holde øje med deres biler. Flådestyring bruges af virksomheder med biler, der typisk benyttes af deres ansatte, til at kører rundt. Med en kvalitets GPS tracker som vores, ved du altid hvor dine biler er.

Du kan altid opspore dine ting med en GPS Tracker

Det er utrolig ubehageligt at have indbrud og få stjålet noget. Det er en oplevelse, som alle rigtig gerne vil være foruden. Men nogle gange sker det bare, at man er uheldig, og der bliver begået indbrud. Ting man ejer, bliver stjålet. Det er en risiko, som vi alle må leve med. Sådan er det desværre bare. Men der er nogle forholdsregler, som det kan være en rigtig god idé at tage. For de fleste, som vælger at tage forholdsreglerne, fortryder det ikke på noget tidspunkt. En sikkerhedsforanstaltning, som kan være rigtig god at tage, er at man kan vælge at benytte sig af GPS Trackere. Hos os finder du de bedste på markedet.

Med GPS Tracker har du fuld kontrol

Der er mange, der godt kan lide at have kontrol over de ting, som de har, fordi det giver dem en tryghed. Det er også rigtig godt som virksomhed at have den tryghed, at man ved, at man altid kan finde tingene, også hvis de bliver stjålet. Det kan jo være, at man har noget meget værdifuldt, som absolut under ingen omstændigheder må blive væk permanent.

Hvis man overvejer denne løsning, så kan man med fordel tage kontakt til os, for vi ligger inde med de bedste GPS Trackere på markedet, og vi vejleder i, hvordan man bedst udnytter disse apparater.

Hvis man vælger at købe GPS Trackere fra os, så får man med garanti et produkt fra absolut øverste hylde i den bedste klasse. Det har også betydning for mange andre ting. Blandt andet kan man være helt sikker på, at den kommer til at holde rigtig længe. For den er bygget i en kvalitet, som gør, at den kan holde til de allerfleste ting.

Hold styr på firmabilerne med flådestyring og GPS Tracker

Der er mange virksomheder, som har haft stor glæde af benytte sig af GPS Trackere, når det handler om at holde styr på firmabilerne. Det er jo sådan, at firmabiler skal bruges til arbejdsmæssige formål. Derfor handler det om at holde styr på udgifterne til brændstof og meget andet. Alle disse forhold kan man nemt holde styr på, hvis man får hjælp af GPS Trackere. For ved hjælp af logs fra apparatet, så kan man se en række ting. Her nævner vi nogen af dem:

  1. Hvor langt bilerne har kørt.
  2. Hvor hurtigt de har kørt.
  3. Hvor de er nu.
  4. Hvor længe de har holdt hvert sted.

Det er utrolig brugbart, hvis man bruger chauffører til at køre ud til kunder, og derfor er det i den grad en god investering.

Vil du læse produktspecifikationen på vores GPS, kan du med fordel klikke på dette link.

Har du allerede købt en GPS Tracker hos os, og vil du gerne åbne vores danske software til flådestyring?

Hvis du allerede er kunde, og gerne vil sporer din eller dine biler, skal du logge ind på vores online sporings platform, også kendt som online tracking platform for gps’er. Vores software er multisproget, og du kan vælge dansk, engelsk, tysk, fransk eller hvilket som helst andet sprog.

For at logge ind fra computer, kan du bruge dette link:
www.itkamera-gps.dk/track

For at logge ind fra telefon, kan du bruge dette link:
www.itkamera-gps.dk/track/mobile