Alarm Detection

Alarmdetection gør videoovervågning langt mere intelligent

Der er mange, der ikke rigtig er klare over det, men et overvågningskamera kan bruges til meget mere end blot passiv overvågning. Faktisk kan et overvågningskamera også bruges på en langt mere aktiv måde, men det kræver, at man gør brug af ”intelligent video surveillance”, som går ud på, at man tilføjer nogle meget nyttige egenskaber til sine overvågningskameraer. En af de egenskaber, som man kan tilføje, er alarmdetection. Det er en utrolig smart teknologi, som der er flere og flere, der benytter sig af.
Alarmdetection på overvågningskameraer går ud på, at et kamera har et afgrænset område at overvåge, og på dette område kan det så blive indstillet til at give besked, når der for eksempel er noget, som ikke bør være der, eksempelvis en person eller et køretøj. Dette kan være utrolig effektivt i forhold til at forhindre potentielle forbrydelser. Det kan også blive indstillet til at give besked om det, hvis der er nogen, der krydser et bestemt område, eller hvis der er noget, der bliver fjernet eller for den sags skyld tilføjet. Hvis dette sker, så bliver der med det samme udsendt en besked på eksempelvis ens smartphone, og dermed kan man reagere lynhurtigt på det.

Giver gode resultater

Hvis man vælger at investere i denne teknologi, så kan man sagtens forvente gode resultater med det samme, for det er der rigtig mange andre, der har oplevet. Det er simpelthen en uundværlig teknologi, hvis man går meget op i sikkerhed, og hvis man enten opbevarer noget, som bare ikke må blive væk, eller hvis man vogter over et område, som er meget udsat og har høj risiko for, at der blive begået forbrydelser. Disse steder er der jo en hel del af her i landet, eksempelvis ambassader og andre offentlige bygninger.

Udnytter det fulde potentiale

Med intelligent video surveillance og de features, som følger med i det, så kan man være helt sikker på, at man får det fulde potentiale ud af sine overvågningskameraer. Man udvikler dem simpelthen fra blot at være passive iagttagere, til at det bliver aktive, og at de kan hjælpe en med at udføre alle de opgaver, som man vil have dem til at udføre.
Man kan få det hele til en rigtig god pris hos os, og vi leverer altid produkter af højeste kvalitet, og vi har altid en forbilledlig kundeservice, så man får med garanti en rigtig god oplevelse.