intelligent video surveillance

Intelligent video surveillance gør overvågningskameraer aktive

De fleste af os tænker nok på noget iagttagende og passivt, når vi tænker på overvågningskameraer. Vi tænker umiddelbart, at de bare er der for at overvåge, hvad det er, der sker, og så gør de ikke så meget mere end det. Sådan var det også før i tiden, men sådan forholder det sig bestemt ikke længere. I dag er der udviklet teknologi, som gør, at overvågningskameraerne rundt omkring kan blive til aktive spillere i kampen for at forhindre kriminalitet, hvor de førhen bare har været passive spillere.

Mange forskellige metoder

Der er udviklet mange forskellige metoder og teknologier i forbindelse med intelligent video surveillance. Fælles for dem er, at det går ud på, at man bruger det billede, som overvågningskameraet tager, og så opsætter man eksempelvis virtuelle grænser på billedet, sådan at man for eksempel kan indstille kameraet til at blive en alarm, som går i gang når der er noget eller noget, der krydser de virtuelle linjer. Dette er blot et eksempel.
Man kan også bruge det i andre kontekster end blot at forhindre og opklare kriminalitet. Man kan for eksempel bruge det på parkeringspladser, eller man kan benytte sig af det i butikker, hvor man kan få adgang til nogle helt unikke oplysninger om kundeadfærden i ens butik. Man får typisk nogle rigtig gode statistikker, som man virkelig kan bruge til noget og udvikle ens forretningskoncept ud fra.

Vi leverer de bedste løsninger

Der er ikke mange her i landet, som beskæftiger sig med intelligent video surveillance endnu, men det er på vej, og folk er for alvor begyndt at få øjnene op for, hvor meget potentiale der ligger i overvågningskameraerne og bare venter på at blive benyttet. Det er virkelig noget, som kan gøre en stor forskel i hverdagen, og vi leverer de bedste helhedsløsninger, som man kan finde på markedet. Vi er altid på opdaterede med den nyeste teknologi og de nyeste praktiske løsninger, og vi yder altid den ultimative service. Derfor er der rigtig mange fordele ved at bruge os.