Smart parkering system

Intelligent parkeringssystem

Der er mange, der har set fordelene ved at benytte sig af videoovervågning i forbindelse med parkering. Det er et rigtig godt hjælpemiddel i den daglige arbejdsgang, at man har mulighed for at benytte videoovervågning. Vi er eksperter i at levere smarte parkerings systemter, og vi kan skræddersy en løsning netop til dig.

Automatisering skaber profit

Som virksomhed, bør man sparer, hvor man kan sparer. Derfor kan det være en rigtig god ide, at invester i et af vores intelligente parkeringssystemer. Systemet kan eksempelvis kobles op til porten eller bum, der går op, når en bil, med godkendt nummerplade kører frem. Lidt i stil med en Brobizz. Dog uden at der skal sidde ekstra udstyr i hver bil. Så kører det hele automatisk, og man slipper for at udskifte adgangskode, hvergang en ansat stopper, eller for at ansætte en portvagt.

Parkeringsvagternes tid bliver mere effektiviseret

Med vores smarte og intelligente parkeringssystem, kan man eksempelvis overvåge om bilerne på parkeringspladsen, overholder tidsbegrænsningen. Hvis der eksempelvis er 2 timers gratis parkering på dit parkeringsområde, kan vores system, sende en besked, til parkeringsvagten, om at der nu er en bil der har holdt der i 110 minutter. Så kan parkerings vagten så småt kører hen mod parkeringspladsen.

Lad os tale sammen om dit behov

Ring til os på 5013 1350, så finder vi den løsning, der passer bedst til dig.