Sådan undgår du indbrud:

25. december 2016 blev der kun anmeldt 169 indbrud, mod 301 indbrud samme dag, sidste år. Det viser de seneste tal, der blev offentliggjort mandag morgen af Rigspolitiet, skriver Jyllands-posten.dk

Flest indbrud i nordsjælland

Første juledag vendte færrest danskere hjem til et endevendt hjem, da tallene for anmeldte indbrud for i år er faldet knapt 44%, i forhold til sidste år. De fleste indbrud skete dog på Sjælland. Alene i Nordsjælland blev der anmeldt 101 indbrud.

Vi, hos IT & Kamera, ser positivt på udviklingen, dog uden at være helt tilfredse. For vi ved, at vi sammen kan bringe tallet lavere ned, ved at gøre det svære for tyven at bryde ind.

Invester i tyverialarm og videoovervågning

Der er mange måder, men man kan altid starte et sted. Vi ved, udefra erfaring, at tyve helst vil have tid og arbejdsro. Man kan ved blandt andet, at investerer i tyverialarmer og videoovervågning, stresse tyven, så det bliver ufordelagtigt, netop at bryde ind hos dig. For er der noget tyven hader allermest, så er det at blive genkendt, eller forstyrret af larmende sirener, der i sidste ende, vil få nysgerrige naboer, til at løbe styrtende ud på gaden.

Derfor vil tyven føle sig nødsaget til at afbryde sit foretagende, og dine værdier vil dermed blive sikret, og du vil ved hjælp af videoovervågningen, kunne hjælpe politiet, med at fange tyven.

Det kræver dog, at du har et godt og velfungerende alarmsystem, og videoovervågning der viser tydelige og brugbare billeder.

Forsikringsgodkendt alarm eller gsm alarm?

Hos os, kan du købe forskellige slags alarmsystemer, alt efter dit behov. Skal dit alarmsystem være forsikringsgodkendt, kan du blandt andet se på vores forsikringsgodkendte alarm Iconnect G2, som er et trådløst alarmsystem, der er produceret af Electronic Lines, som er blandt verdens førende alarmproducenter. Klik på linket her, hvor du både kan læse mere om alarmen, og alt det ekstra udstyr, så som sensor med eller uden billede overførsel, udendørs sirener eller røgalarm, der kan tilkobles alarmen. Der følger naturligvis en dansk app med, hvorfra du kan slå alarmen til eller fra med.

Skal du have en pris, eller ønsker et gratis og uforpligtende konsulent besøg, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring 50 13 13 50 eller book online