Vi kontakter dig med et tilbud snarest!
Bliv ringet op!

50 13 13 50
Bliv ringet op

Nyheder

Videoovervågning hos IT & Kamera

Står du og har brug for videoovervågning, så er der en god grund til at læse med her. IT & Kamera har specialiseret sig i at hjælpe mange danskere med at få det perfekte videoovervågning. Vi lever i dag i en tid, hvor det er vigtigt at man sikrer sig og altid sørger for at man har overvågning.

Når man har fået overvågning, så får man en fantastisk tryghed, som gør at man altid har et overblik over hvad der er sket.

Hos IT & Kamera får man altid mange rabatter, da det er en stor kæde. Det er lige meget om man køber få produkter eller mange produkter – man er altid sikret en fantastisk pris når man handler hos IT & Kamera. Netop den gode pris gør at mange kunder anbefaler os til venner og bekendte, i og med at selvom prisen er rigtig god, så er kvaliteten stadig helt i top. Normalt tænker man at pris og kvalitet hænger sammen, men her er bare et unikt tilfælde, som gør at prisen er lav samtidig med at man får noget af markedets bedste kvalitet. Det er ganske simpelt at få videoovervågning. Du skal bare fortælle os hvad du gerne vil opnå og hvilke ønsker du har, hvorefter vi vil vejlede dig til at få det udstyr som passer til netop dig og dine behov. Du har altid mulighed for at ringe til os, e-maile os eller booke online. Ofte sender vi også en professionel konsulent ud, hvis du ønsker dette. På den måde sikrer vi at vi finder den bedst mulige løsning. Når du har fundet de produkter du ønsker, så monterer og vedligeholder vi dem naturligvis også. Vi sælger ”hele løsninger”, som betyder at vi sælger, monterer og installerer alle vores kunders produkter. På den måde er kunderne garanteret at produkterne har den længst mulige levetid.

Sådan undgår du indbrud:

25. december 2016 blev der kun anmeldt 169 indbrud, mod 301 indbrud samme dag, sidste år. Det viser de seneste tal, der blev offentliggjort mandag morgen af Rigspolitiet, skriver Jyllands-posten.dk

Flest indbrud i nordsjælland

Første juledag vendte færrest danskere hjem til et endevendt hjem, da tallene for anmeldte indbrud for i år er faldet knapt 44%, i forhold til sidste år. De fleste indbrud skete dog på Sjælland. Alene i Nordsjælland blev der anmeldt 101 indbrud.

Vi, hos IT & Kamera, ser positivt på udviklingen, dog uden at være helt tilfredse. For vi ved, at vi sammen kan bringe tallet lavere ned, ved at gøre det svære for tyven at bryde ind.

Invester i tyverialarm og videoovervågning

Der er mange måder, men man kan altid starte et sted. Vi ved, udefra erfaring, at tyve helst vil have tid og arbejdsro. Man kan ved blandt andet, at investerer i tyverialarmer og videoovervågning, stresse tyven, så det bliver ufordelagtigt, netop at bryde ind hos dig. For er der noget tyven hader allermest, så er det at blive genkendt, eller forstyrret af larmende sirener, der i sidste ende, vil få nysgerrige naboer, til at løbe styrtende ud på gaden.

Derfor vil tyven føle sig nødsaget til at afbryde sit foretagende, og dine værdier vil dermed blive sikret, og du vil ved hjælp af videoovervågningen, kunne hjælpe politiet, med at fange tyven.

Det kræver dog, at du har et godt og velfungerende alarmsystem, og videoovervågning der viser tydelige og brugbare billeder.

Forsikringsgodkendt alarm eller gsm alarm?

Hos os, kan du købe forskellige slags alarmsystemer, alt efter dit behov. Skal dit alarmsystem være forsikringsgodkendt, kan du blandt andet se på vores forsikringsgodkendte alarm Iconnect G2, som er et trådløst alarmsystem, der er produceret af Electronic Lines, som er blandt verdens førende alarmproducenter. Klik på linket her, hvor du både kan læse mere om alarmen, og alt det ekstra udstyr, så som sensor med eller uden billede overførsel, udendørs sirener eller røgalarm, der kan tilkobles alarmen. Der følger naturligvis en dansk app med, hvorfra du kan slå alarmen til eller fra med.

Skal du have en pris, eller ønsker et gratis og uforpligtende konsulent besøg, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring 50 13 13 50 eller book online

Hvordan ser man sine optagelser i smartPSS?

Se her hvordan du ser dine optagelser på smartPSS?

Står man og skal se sine gamle optagelser igennem fra computeren, gennem programmet SmartPSS, kan man følge denne vejledning. Se her hvordan du kan se dine optagelser i SmartPss.

Har du ikke programmet installeret, kan du hente den seneste version her til windows her. Har du en Mac, kan du istedet benytte dette link.

 1. Klik på ikonet til programmet for at starte op.
 2. Indtast dit selv valgte brugernavn til programmet. Som standard hedder den admin, medmindre du har lavet et personligt brugernavn.
 3. Indtast din selv valgte adgangskode til programmet.
 4. Klik på log ind.

Når du har gjort det, kommer du frem til forsiden af programmet.

 1. Klik på afspilning.

På højre side, kan du se en liste over alle dine enheder.

 1. Vælg den enhed, du gerne vil se optagelser fra, ved at klikke på plus ikonet.
 2. Her kan du vælge det kamera, du gerne vil se optagelser fra. Vil du se optagelser fra alle kamera, vælger du bare alle sammen. For overskuelighedens skyld, har jeg her kun valgt et kamera.

Vælg hvilken type optagelser du gerne vil se på SmartPss

Derefter vælger du hvilken type optagelser du gerne vil se. SmartPSS kan som standard vise fire forskellige typer.

 1. Alle optagelser: Vælger du denne funktion, vil samtlige tilgængelige optagelses typer vises på et og samme tid.
 2. Generelt: Hvis du gerne vil se dine optagelser som en konstant optagelse.
 3. Alarm: Hvis du har købt et system, hvor du modtager en alarm, når der sker noget på dine optagelser, kan du her vælge, kun at se de optagelser, hvor alarm funktionen har registret en alarm.
 4. MD eller Motion detektor: Hvis du har købt et system, hvor dit kamera, selv kan sorter imellem de optagelser hvor der intet sker, og de optagelser hvor der er registeret en bevægelse, kan du vælge at kun og vise de optagelser, hvor der er bevægelse registeret.

Jeg vil helst kun se optagelser, hvor der er registeret bevægelse, så jeg fravælger fluebenet til alle andre typer, undtagen MD.

Så skal jeg vælge dato og tid, jeg gerne vil se optagelser fra.

 1. Så jeg klikker på den lille pil ud foran FRA, for at vælge startdato og tidspunkt.
 2. Det grønne område, indikerer alle de dage, hvor jeg har optagelser fra, gemt på min servers harddisk. Jeg klikker på 6. december 2016.
 3. Her taster jeg starttidspunktet, jeg gerne vil se optagelser fra. Skriv eksempelvis 10:00:00.
 4. Så klikker jeg på gem.

Så vælger jeg slutdato og tidspunkt, for hvornår sidste optagelse skal vises til.

 1. Jeg klikker derfor på den lille pil, ude foran TIL.
 2. Jeg vælger slutdato, eksempelvis 6. december 2016.
 3. Her vælger jeg slut tidspunktet. Skriv eksempelvis kl 12:00:00.
 4. Klik på gem.

Vælg Main inden du klikker på søg

Derefter klikker du på Søg. Bemærk at Stream altid skal være på Main, for at kunne se gemte optagelser.

Din skærm vil derefter se nogen lunde sådan ud.

Nederst på skærmen, vil du kunne se en rubrik med forskellige linjer og kameranavne. Da vi kun har valgt et enkelt kamera, vil kun den første linje indeholde data. Vi har i vores tilfælde valgt kun at vise de tidspunkter, hvor der er optagelse. Derfor ser vi en hel masse gule stiplede linjer i vores tidslinje.

 1. Klik på en af de stiplede linjer, ud fra det klokkeslæt, du gerne vil se optagelser fra. Her har jeg klikket på kl 14:10:11. Klik på afspil knappen, som er den runde ikon med en trekant i midten, og du kan nu se din optagelse fra det valgte klokkeslæt. Klikker du på et nyt sted på de stiplede linjer, vil du kunne se optagelser, fra et andet tidsrum.

Havde du valgt Generelt under type, havde du i stedet for de gule stiplede linjer, fået en lang grøn linje. Princippet er det samme, og du kan derfor klikke hvor som helst på den grønne linje, for at se dine optagelser.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på telefon 5013 1350, eller via kontaktformularen.

10 gode råd for at undgå indbrud: 45% flere indbrud i december

Danmark topper statistikkerne over de lande, med flest begået indbrud i hjem og virksomheder, pr indbygger. Følg de 10 gode råd og undgå indbrud:

Danmark har suverænt flest anmeldte indbrud per indbyggere. I forhold til vores nabolande er antallet af anmeldte indbrud i privat beboelse i Danmark 6,5 gange højere end i Norge, 4,5 gang højere end i Tyskland og 3,5 gang højere end i Sverige. Indbrud i beboelser udgør 10 pct. af alt anmeldt kriminalitet i Danmark. Følg de 10 gode råd og undgå indbrud hos dig.

indbrudstyv

Der har været en kraftig vækst i antallet af indbrud i beboelser i Danmark over de sidste knap 10 år. Specielt fra 2005 til 2009 steg det årlige antal indbrud i beboelse fra 30.000 til 49.000. Siden har der kun været en svagt faldende tendens til 42.000 indbrud i 2013.* Kilde: Det kriminalpræventive råd

Spørg man os, skyldes den dalende tendens, at danskerne er begyndt at blive bedre til at sikrer deres hjem, end tidligere. Vi er også blevet bedre til at hjælpe politiet, i form af videomateriale eller billeder fra moderne tyverialarmer, og gode vidneforklaringer fra opmærksomme naboer. Men vi skal blive bedre endnu.

Flere og flere får installeret tyverialarmer og videoovervågningssystemer

Det skyldes dels, at det virker præventivt, og dels at det formindsker tabet. Det er de færreste indbrudstyve, der har lyst til at vække opsigt. Tyven vil nemlig helst bryde ind i steder, hvor der er tid og ro, til at tømme stedet for værdier. Man vil helst heller ikke blive fanget på videoovervågning, for så er chancen for at blive fanget større, end når de ikke bliver fanget på overvågning.

De moderne tyverialarmer informerer dig og dine naboer om indbruddet, mens det står på. Så kan politiet tilkaldes hurtigere, og tyven kan måske tages på fersk gerning.

Skal du ud i juletiden, så er der her 10 gode råd og hente:

 1. Sørg for at have automatiske tænd/sluk kontakter til lys, så det ser ud som om der er nogen hjemme.
 2. Gem dine værdier hvor tyven ikke leder. Eksempelvis i køkkenet eller bryggers.
 3. Sørg for at hække og træer, ikke er for høje, så andre kan se, hvis tyven er indenfor.
 4. Brug gardiner. Det gør det svært for tyven at gennemskue om der er nogen hjemme.
 5. Sæt friske blomster i vinduet.
 6. Fjern eller lås værktøj og stiger væk. De fleste indbrudstyve, bruger det værktøj de finder ude hos dig.
 7. Få naboen til at holde øje med mistænkeligt adfærd, og tømme din postkasse for dig.
 8. Få naboen til at parkerer sin bil i din carport, så der ser beboet ud.
 9. Invester i tyverialarm. Det stresser tyven, så de bruger mindre tid på at lede efter dine værdier. Er det besværligt at stjæle fra dit hjem, springer tyven dit hjem over.
 10. Invester i videoovervågning. Det virker præventivt, og hjælper politiet med at finde gerningsmændene, hvis de løber væk med dine ting. Vi har alle uerstattelige ting i vores hjem.

Vil du have en konsulent forbi, og give et tilbud på en moderne tyverialarm og videoovervågning, så tøv ikke med at kontakte os. Så hjælper vi dig.

Ring 50 13 13 50 eller book online

 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok