Kundeservice

Kundeservice helt i top

Kunderne er det, som alle virksomheder lever af, og jo bedre service man leverer til kunderne, jo mere tilfredse bliver de, det siger sig selv. Derfor bestræber vi os også altid efter at være de bedste på markedet, også når det kommer til kundeservice, for vi ved, hvor vigtigt det, er at man som kunde får en god oplevelse. Vi skaffer dig alle de fornødne oplysninger, som du skal bruge, og du får al den vejledning og rådgivning, som du har brug for. Vi arbejder altid på at forbedre os med henblik på, at kunderne skal få en endnu bedre oplevelse.
Som kunde kan du finde alle de materialer og informationer, som du har brug for, på hjemmesiden, hvor man også kan finde rigtig mange andre relevante oplysninger om vores produkter.

Svar på dine spørgsmål

Vi har en udførlig Q&A, hvor du kan finde svar på alle de spørgsmål, som du nu en gang måtte have, og skulle der være noget, som du ikke kan finde, så kan du altid kontakte os direkte. Der er nogle spørgsmål, som hyppigere bliver stillet end andre, og dem har vi samlet, sådan at du lynhurtigt kan finde en løsning på problemet. Man kan også selv stille spørgsmål og få dem besvaret med utrolig kort ventetid. Vi står klar og er til din disposition.

Find job hos os

Det er ikke sjovt at gå ledig, og derfor er det vigtigt, at virksomhederne, som er i vækst, også tager imod flere arbejdskræfter, når de har brug for det.
Branchen indenfor overvågning og IT er i vækst, og derfor er der med jævne mellemrum ledige stillinger, hvor vi søger efter nogen, som nærer stor interesse for virksomheden, og som rigtig gerne vil være med til at udvikle virksomheden til noget endnu større.
Du kan altid skrive en ansøgning til os, så skal vi forsøge at finde et job, som passer til dine kompetencer.

Udførlig brugervejledning

Som forbruger har man nogle gange brug for, at der er nogen til at hjælpe en med de udfordringer, som man står med. Dette er en del af en god service, og derfor leverer vi også altid udførlig brugervejledning, uanset hvilket problem eller hvilken udfordring man står overfor. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi er altid til rådighed for dig.

Hav din IP adresse klar

Når du skal have hjælp til dit overvågning, skal du ofte bruge din IP adresse. Der er flere måder at finde din ip adresse på. Men for at gøre det nemt for dig, kan du finde den her:
34.204.180.223