Hos IT & Kamera A/S har vi specialiseret os i at levere og installere effektive tyverialarmer til både private og erhverv på hele Sjælland. Vi ved, at din sikkerhed er afgørende, og derfor tager vi ansvar for at give dig den rette rådgivning og vejledning, så du føler dig tryg i dit hjem eller din virksomhed.

Vores erfaring og ekspertise inden for el-installationer giver os mulighed for at tilbyde dig et komplet sikkerhedssystem, der er skræddersyet til dit behov. Vi bruger kun de nyeste teknologier, og i dette tilfælde er det Ajax alarm, som er kendt for sin avancerede teknologi og brugervenlighed. Ajax alarm er en af ​​de mest populære alarm systemer på markedet, fordi det er nemt at installere, administrere og bruge. Det er også meget sikkert, og det kan håndtere flere forskellige typer detektorer og sensorer.

Det er op til dig om du ønsker at betale for alarmen engangs eller med månedlige omkostninger, men uanset hvad du vælger, så er du sikret en effektiv og moderne løsning.

Vores erfaring og ekspertise gĂĄr ogsĂĄ udover alarmer, vi kan ogsĂĄ installere videoovervĂĄgning fra flere producenter, som f.eks. Dahua og Hikvision og integrere det med din Ajax alarm, sĂĄ du fĂĄr et komplet sikkerhedssystem.

Vi sætter en ære i at give dig en langtidsholdbar løsning i et flot finish. Vores faglige viden, kvalitetsprodukter og bundsolidt håndværk garanterer dig et godt resultat. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din ejendom.