Vores firma, IT & Kamera A/S, installerer avancerede videoovervågningsløsninger, der øger sikkerheden og afskrækker tyven. Vores systemer er specielt designet til at give tryghed til både private og erhverv, med funktioner som ansigtsgenkendelse, genkendelse af nummerplader og personoptælling. Det er også nemt at videregive optagelserne til både forsikring og politi.

Vi arbejder primært på hele Sjælland, og tilbyder skræddersyede løsninger til både private, erhverv, foreninger og institutioner. Vi anvender kun topmoderne teknologi, såsom Dahua og Hikvision, der er kendt for deres høje sikkerhed og brugervenlighed.

Vores kameraer er også udstyret med en indbygget højtaler, så du kan tale direkte til personer, der befinder sig i dit overvågede område. Samtidig kan vores kameraer også vise farver om natten takket være full color teknologien.

Således kan du vælge om du ønsker en diskret løsning, hvor dit overvågningsudstyr ikke er særligt synbart (f.eks. til brug i receptioner, restaurant, bar m.m.), eller om du ønsker tydeligt kameraudstyr på arme, der klart signalerer til uvedkommende, du har dine sikkerhedsforanstaltninger i orden og ikke accepterer kriminalitet eller hærværk.

Desuden kan man også vælge at investere i systemet med en engangsbetaling og undgå månedlige omkostninger.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at øge sikkerheden i dit hjem eller virksomhed.