Privatlivspolitik hos IT & KAMERA A/S

Introduktion
N√•r du bes√łger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at √łge v√¶rdien af de annoncer, der vises p√• siden. Hvis du ikke √łnsker, at der indsamles oplysninger, b√łr du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres form√•l og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henf√łres til dig. N√•r du benytter vores website indsamler og behandler vi en r√¶kke s√•danne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller unders√łgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, √łvrig brug af services eller foretager k√łb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk f√łlgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker p√• (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk v√¶re i forbindelse med oprettelse af login eller ved k√łb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger h√¶ndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i √łvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have st√łrst sandsynlighed for at v√¶re relevante for dig, at registrere dine k√łb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, n√•r de ikke l√¶ngere er n√łdvendige. Perioden afh√¶nger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvorn√•r informationer slettes.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan ogs√• tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@Itkamera.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogs√• mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
√ėnsker du ikke l√¶ngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begr√¶nse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogs√• sende os en anmodning herom til ovenn√¶vnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

IT & KAMERA A/S
Park Allé 349
2605 Br√łndby

Telefon: 50 13 13 50
E-mail: info@Itkamera.dk
CVR NR.: 37473340